Teken ons Gastenboek
Vereecke Pascale 08.26.2018 Soms kies je voor een boek omwille de titel, het verhaal, de cover of je lievelingsschrijver. Ik had echter gekozen voor Emile Verhaeren. Toen nog niks vermoedend, werd een link gelegd met dit boek ... Eenmaal met het lezen ervan begonnen, viel ik van de ene verbazing in de andere want de schrijver kennende was ik me niet bewust van diens vlotte pen, die er speels in slaagt om nonstop verbanden te leggen tussen fictie en actualiteit wat het thriller- en romanverhaal zo krachtig maakt. Prachtig werk en tot deel 2!
Nico Haché 12.14.2017 Ik heb genoten van dit boek.De rake sfeerschepping bracht het Knokke en Gent van mijn jeugd weer helemaal terug. Graag snel het vervolg.
S.T. 12.13.2017 Het is een spannend, meeslepend verhaal, met een persoonlijke toets van de schrijver. Het verhaal houdt je vast zodat het boek in één ruk wordt uitgelezen. De gedrevenheid in de zoektocht van de vader naar de dochter is hartverwarmend en ontroerend. Deze debuutroman is dan ook een mooi begin: 'c'est merveilleux et épatant!' Ik kijk met heel veel ongeduld uit naar het vervolgverhaal.
Carine Verbraeken 12.08.2017 Mooi debuut, langzaam opbouwend, spannend.
Pauwels Rudy 12.08.2017 Zelden zo'n geweldig goed romandebuut gelezen.
Patrick Schaillée 11.22.2017 Ik heb met heel veel plezier dit boek uitgelezen. Mooie mix van fictie en non fictie en veel herkenningspunten als echte Gentenaar. Ik kijk al uit naar het volgende boek.
Maggi Toussaint 11.19.2017 Indrukwekkend, spannend, ontroerend, dit boek geeft stof tot nadenken, benieuwd naar het vervolg!
11.12.2017
Christel Raddoux 11.12.2017 Commentaar: Het enige nadeel aan deze roman is dat je beter de tijd voorziet om het te lezen :-). Volledig meegesleept in het spannende, mooie en goed onderbouwde verhaal en ik kon het boek absoluut niet meer neerleggen! Mijn paarden hebben dan ook iets langer moeten wachten op hun ontbijt. Ik kan amper wachten op het vervolg! Proficiat & blijven schrijven!!!
11.12.2017
Daniel Servaty 11.05.2017 https://www.scarcity.be/gastenboek De roman komt traagt op gang met veel elementen waarvan je aanvankelijk het nut of het belang niet begrijpt. Geleidelijk komt het verhaal op dreef en wordt het spannend. Geen James Bond verhaal, gewone mensen in een politiek economisch international spinnenweb. Qua research correct gesitueerd. De auteur heeft kennis van internationale betrekkingen, diplomatie, politiek en economie. Goed doordacht en met een dubbele bodem die je aanzet het boek te herlezen met meer aandacht voor de eerder gemiste details.
Luc Smeets 11.05.2017 Ik moet toegeven dat ik een traantje gelaten heb bij het lezen van dit boek. Waar jeugdherinneringen en fictie elkaar ontmoetten heb ik echt genoten en sommige namen kon ik ook een plaatsje geven. Los daarvan ontdekte ik warempel een nieuwe schrijver met een eigen stijl, die in zijn debuutroman personages creëert waarover je enkel meer wilt te weten komen. Ik ben dan ook zeer benieuwd naar het verhaal van Moira en eigenlijk had ik haar moeder ook graag wat beter leren kennen.
Mark Châtel 11.02.2017 Ik kan bijna niet geloven dat dit een debuutroman is... Het heeft een intrigrerend plot waar fictie en realiteit zo goed in elkaar verweven zijn, onder andere door de bijzonder goede documentatie die via de talrijke voetnoten te vinden is. Deze verklarende voetnoten verwijzen naar bestaande analyses van instellingen zoals het Internationaal Monetair Fonds en diverse media. Maar vergis u niet, het boek is werkelijk toegankelijk voor iedereen en, om de vermelding op de albums van Hergé's Kuifje te parafraseren, te lezen door iedereen van 7 tot 77 jaar... Het geheel van verhaallijn en de herkenbare innerlijke gevoelens van het hoofdpersonnage maakt het boek zo intrigrerend en doet men zelfs mijmeren over hoe men zelf zou reageren indien men met iets gelijkaardigs zou geconfronteerd worden. Dit geheel, gegoten in een boeiende, vlotte en onderhoudende schrijfstijl, maakt dat ik nog veel van deze veelbelovende auteur wens te lezen...
Philip 10.29.2017 Dag Ingo, Uw boek in een dag verslonden in het zonnige Tenerife (Hard Rock Hotel). Heb er echt van genoten. Wacht op het vervolg... 'Bonne merde' op de boekenbeurs. Vele groeten, Philip
10.28.2017
MICHELINE LAMBERIGTS 10.28.2017 Heb het boek in één dag uitgelezen. Het was een zeer spannend boek. Eenmaal je begint te lezen, lees je gewoon door. Heel mooi geschreven. Kijk al uit naar het volgende boek.
10.27.2017
P-B Vits 10.26.2017 Een jarenlange en goede vriend is in de pen gekropen en komt de vlaamse literatuur verrijken. Het resultaat is een brok goed en levendig geschreven lectuur, doorspekt met heel leuk en sappig gents dialect en talloze wetenswaardigheden. En er komt een vervolg. Ik kijk ernaar uit!
Claudine Heirman 10.25.2017 Zin in een geweldig leesavontuur? Deze debuut thriller is goed geconstrueerd, wervelend snel, met oog voor detail en beangstigend geloofwaardig. Subliem bedacht en verrassend tot het eind. De kracht zit hem met name in de personages en de manier waarop je het verhaal wordt ingezogen. Je leest en voelt mee. Ik kijk alvast uit naar het vervolg.
10.25.2017
Veerle Van Heybeeck 10.25.2017 Jouw boek mee naar het warme zuiden genomen en na het lezen van het eerste hoofdstuk het boek niet meer weg kunnen leggen. Met als gevolg ... in één trek uitgelezen! Fantastich! Benieuwd naar het vervolg!
10.22.2017
Catherine De Wilde 10.22.2017 Verwachtingsvol en met ongeduld was ik Scarcity beginnen te lezen. Ik was meteen geboeid door alles en allen die ik erin herkende. Een lezing met wat nostalgie getint dus. Maar al gauw liet ik mij door het verhaal zelf meeslepen en verslond ik de bladzijden zo snel ik maar kon. Na die eerste “inhoudelijke” lezing vond ik het echter de moeite waard om de roman langzamer te “proeven” om van alle “finesses” te genieten. Ik werd niet ontgoocheld. Scarcity is een hedendaags verhaal doorspekt met actuele problematieken waarin het tijdloze thema van vader-dochter relaties nauw verweven is, wat de lectuur ervan nog aantrekkelijker maakt. Een debuutroman die niet in uw bibliotheek mag ontbreken!
fred hamerlinck 10.21.2017 ik heb Scarcity met bijzonder veel plezier gelezen, ondermeer vanwege je unieke stijl ... ik was 'terug in de tijd' en kijk écht uit naar je volgende boek - fred
Anne De Groote 10.21.2017 Thriller haletant sur fond géopolitique dans lequel on est emporté de la Flandre profonde vers l'Afrique. Les thèmes de la relation père-fille et de l'amitié y sont développés avec beaucoup de bienveillance et d'humanité. Van harte proficiat voor dit eerste boek. Ik kijk alvast uit naar het vervolg.
Patrick De Craene 10.02.2017 Jouw boek in één ruk uitgelezen. Steengoede thriller. Ik kijk al uit naar het vervolg, Moira.
Katrien 10.02.2017 Goede wijn behoeft geen krans. Heb genoten van jouw eersteling.
Danielle Verbrugghen 10.01.2017 in één trek uitgelezen vorige week... met veel interne pretlichtjes omwille van de herkenbaarheid en nadien met ingehouden adem om te weten te komen hoe het zou eindigen... het smaakt alvast naar meer.... veel meer!
Hilde Taleman 09.23.2017 Voor hen die het fijn vonden om de schrijfstijl van de Da Vinci-Code te lezen,is Scarcity een echte aanrader. Heel snel raak je ook hier in de ban van het verhaal.. Een echte page-turner waarbij je constant wenst te weten hoe het verhaal zal aflopen.. Een zeer spannend en mooi boek,dat voor Gentenaars bij momenten heel grappig en herkenbaar is. Ik kijk al uit naar het vervolgverhaal
Ik lees graag uw ideeën en mening. Laat u een bericht of commentaar na in mijn gastenboek?
 
Bedankt!
Reload
Verzenden